LEDIGA TJÄNSTER

QS SÖKER JUNIOR BUSINESS CONSULTANT

Vi söker nu en Junior Business Consultant. I rollen ska du stödja arbetet i konsultuppdrag för vilka QS seniorkonsulter ansvarar. Du medverkar på arbetsmöten, ansvarar för dokumentation och genomför självständigt undersökningar och analyser baserat på QS-metodiken.

Vidare är du behjälplig med QS sälj- och marknadsföringsarbete. Som Junior Business Consultant bör du ha akademisk utbildning såsom civilekonom eller motsvarande och 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet som exempelvis konsult, säljare, marknadsförare eller projektledare, projektkoordinator.

Vidare krävs analytisk förmåga, samt strategisk och ekonomisk kompetens och förståelse. Du bör även vara drivande och ha en hög arbetskapacitet. Även processtänk och processförståelse är nödvändig kompetens. Rätt person är dessutom bra på att kommunicera i såväl tal som skrift och är flytande i det engelska språket.

Vi erbjuder rätt sökande ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete i ett innovativt och offensivt företag. Vi sitter i attraktiva lokaler i centrala Stockholm. Hör av dig med din ansökan via mail till

Peter Follin, Chairman of the Board
peter.follin@qualitysales.se